Влада

​Антимонопольний комітет узявся за житомирських перевізників, які підвищили вартість проїзду по області

9 January 2018, 11:12

Антимонопольний комітет разом із департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва, а також управлінням промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації почали перевірку розрахунків перевізників щодо підвищення тарифів на внутрішньообласних маршрутах.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА Романа Крисюка 9 січня.

«Наразі збираємо у перевізників інформацію – розрахунки щодо підвищення тарифів. Поки не можемо сказати, скільки це займе часу. Як тільки робота буде зроблена – вимагатимемо від тих перевізників, які не обґрунтовано підвищили тарифи, зменшити вартість проїзду», – сказав Роман Крисюк.

Також він додав, якщо перевізники не будуть зменшувати тарифи, то управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА звертатиметься до компетентних органів.

Нагадаємо, Житомир з населеними пунктами району з’єднують 57 приміських автобусних маршрутів, на яких працюють приватні перевізники.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області з 1 січня вартість проїзду на деяких маршрутах зросла на 50%. Управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА почало перевіряти доцільність підвищення вартості проїзду на приміських маршрутах. 5 січня Олексій Ясюнецький під час наради із перевізниками області зазначив, що влада розриватиме договори із перевізниками, які необґрунтовано підвищили тарифи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крисюк транспорт маршрутки перевізники 
Матеріали по темі