Влада

Переможець рейтингу мерів-інноваторів – Сергій Моргунов, мер Житомира на другому місці

12 January 2018, 09:46

На сайті «Українська правда» завершилося голосування за п’ятірку лідерів рейтингу мерів-інноваторів: переможцем став мер Вінниці Сергій Моргунов з підтримкою 38%, мер Житомира Сергій Сухомлин посів друге місце – 27%, на третьому місці мер Тростянця Юрій Бова – 21%.

Нагадаємо, за два дні до завершення голосування Сергій Сухомлин посідав третє місце з підтримкою в 20%. До рейтингу мер Житомира потрапив за електронний квиток, «екологічний» мобільний додаток, онлайн реєстрацію в дитсадки та логотип міста.

Інноваційні досягнення мера Вінниці – модернізація зупинок громадського транспорту, NGO-хаб для спілкування влади з громадськістю, онлайн-чат для повідомлення про проблеми «Цілодобова варта», центр ІТ-підприємництва iHUB.


Нагадаємо, голосування за п’ятірку мерів-інноваторів почалося 18 грудня і завершилося 11 січня.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Сухомлин потрапив до 20-ки мерів-інноваторів у проекті «Української правди» та Міжнародного саміту мерів та став фіналістом за результатами другого етапу відбору. У фіналі за звання найбільш інноваційного міського голови, крім Сергія Сухомлина, змагалися очільник Тростянця Юрій Бова, голова міста Долина Володимир Гаразд, Віталій Луков з Вознесенська та мер Вінниці Сергій Моргунов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин рейтинг  
Матеріали по темі