Влада

На позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому розглянуть 12 питань

30 January 2018, 15:09

Позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради відбудеться 31 січня.

Про це 30 січня повідомляє сайт міської ради.

У порядку денному – 12 питань, вісім з яких – «дитячі».

Першим питання планують розглянути проект рішення про погодження укладання договору та Порядку використання коштів. Виконком збирається погодити укладання договору про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику між виконавчим комітетом міської ради в особі міського голови Сергія Сухомлина та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

«Загальна вартість транспортних перевезень становить 168 749 600,00 гривень. Замовник надає право перевізнику здійснювати перевезення пасажирів міським електричним транспортом за визначеними маршрутами та зобов’язується сплачувати за фактично виконані перевізником транспортні перевезення на умовах цього договору в межах затвердженого обсягу бюджетних призначень на 2018 рік в сумі 64 000 000,00 гривень шляхом надання трансфертів перевізнику. Обсяги транспортних перевезень за маршрутами та типами рухомого складу і показники їх якості встановлюються на підставі замовлення на пасажирські перевезеннятрамваями та тролейбусами відповідно до вимог Закону України «Про міський електричний транспорт». Облік наданих транспортних перевезень проводиться на основі автоматизованої системи оплати проїзду і системи контролю та моніторингу електротранспорту «Дозор», - зазначається у відповідному додатку до проекту рішення.

Також передбачається погодити Порядок використання коштів, передбачених в міському бюджеті на оплату здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику, який потім винесуть на розгляд і затвердження міською радою.

Як повідомляв Житомир.info, чергове засідання міськвиконкому відбулося 17 січня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком  
Матеріали по темі