Місто

​У центрі Житомира готуються до приїзду дружини президента, члени виконкому скаржаться на перекритий в’їзд

31 January 2018, 10:51

Зранку 31 січня комунальники активно чистять пішохідну вулицю Михайлівську, готуючись до приїзду першої леді країни Марини Порошенко.

Про незручності, пов’язані з підготовкою до візиту, говорили на позачерговому засіданні Житомирського міськвиконкому. Деякі члени виконкому обурювалися, що поліція заборонила в’їзд на парковку у дворі міської ради.

«Повісили знак і сказали, що це розпорядження міського голови. Якщо це тимчасово, то знак має бути на жовтому фоні», - повідомила член виконкому Наталія Волинець.

Її колега по виконкому Неля Ковалюк зауважила, що патрульні їй розповідали: перекритий в’їзд – це рішення міськвиконкому.

Мер Сергій Сухомлин запевнив, що до перекриття в’їзду не має ніякого відношення і ніяких розпоряджень не давав, а такі заходи пов’язані з візитом охоронюваної особи – дружини президента.

Нагадаємо, 31 січня до Житомира має завітати дружина президента України Марина Порошенко. Вона зустрінеться з головами ОТГ та РДА у Центрі розвитку місцевого самоврядування, який знаходиться на Михайлівській, та відвідає Центр реабілітації дітей дошкільного віку в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Марина Порошенко інклюзія візит виконком  
Матеріали по темі