Події

В одній з частин Житомирської області знайшли застреленим військовослужбовця

1 February 2018, 16:12

У Житомирській області на території однієї з військових частин знайшли застреленим військовослужбовця.

Про це у коментарі Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«31 січня 2018 року військова прокуратури Житомирського гарнізону отримала інформацію від командування військової частини щодо виявленого військовослужбовця, 1974 р.н., без ознак життя. В подальшому скоординованими діями військової прокуратури, представників слідчого управління Національної поліції у Житомирській області, а також представників поліції Житомирського відділення поліції, залучивши експертів, було здійснено виїзд до цієї військової частини. На місці було виявлено військовослужбовця без ознак життя, а також без ознак насильницької смерті. Біля вказаного військовослужбовця знаходилася його табельна зброя, пістолет. Також, в ході огляду, вилучено гільзу. Військовослужбовець мав тілесне ушкодження грудної клітини. Призначені відповідні експертизи. Подія внесена до ЄРДР за ч.1 ст.115, однак слідством перевіряються версії щодо доведення його до самогубства, та необережне поводження зі зброєю. Записки поруч з військовим не було», - сказав Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, у київському госпіталі 31 травня 2016 року помер військовослужбовець з села Лопатичі Олевського району Житомирської області Ігор Тимощук, який служив у військовій частині с. Семиполки Броварського району. Батько військового розповідав, що Ігор був призваний по 4-й хвилі мобілізації, неодноразово був в АТО. Чоловік скаржився, що його б’ють у частині, і лежав у госпіталі через побиття. 11 червня 2016 року військовою прокуратурою відпрацьовуються три основні версії загибелі 32-річного військовослужбовця Ігоря Тимощука з села Лопатичі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рихлюк військовослужбовець прокуратура 
Матеріали по темі