Політика

Нардеп від Житомирської області знайшов постійне джерело доходу – 100 тис. грн щомісяця за оренду

7 February 2018, 16:45

Народний депутат від Житомирської області Володимир Литвин починаючи з листопада минулого року щомісяця отримує по 100 тисяч гривень від надання майна в оренду.

7 лютого нардеп опублікував чергове повідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

Зазначається, що 100 тис. грн за оренду Володимиру Литвину платить іноземний громадянин Примак Ігор Володимирович.

Перше повідомлення про доход від надання майна в оренду Литвин опублікував 9 листопада 2017 року: громадянин України Примак Ігор Володимирович заплатив народному депутату 1 млн грн. З того часу Ігор Примак вже як іноземний громадянин щомісяця платить по 100 тис. грн, повідомлення про отримання зазначеної суми Володимир Литвин публікував 11 листопада, 6 грудня, 5 січня та 7 лютого.

У декларації за 2016 рік народного депутата від Новоград-Волинського мажоритарного округу Володимира Литвина зазначено, що йому з квітня 2016 року належить квартира у Києві загальною площею 259.80 кв.м, а з лютого 2015 року він орендує в дирекції будинку відпочинку «Конча-Заспа» житловий будинок загальною площею 550,30 кв.м. та нежиле приміщення 421,6 кв.м.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні минулого року народний депутат Володимир Литвин заявив про свій вихід зі складу депутатської групи «Воля народу» і зараз він позафракційний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Литвин нардеп декларація  
Матеріали по темі