Події

Суд оголосив вирок у справі власниці житомирської «Волни», яка вдарила неповнолітнього

12 February 2018, 09:59

12 лютого 2018 року у Богунському районному суді Житомира відбулося оголошення вироку у справі щодо обвинувачення власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенії Волинець у тому, що вона вдарила підлітка. Євгенію Волинець звинувачують за ч.1 ст.126 КК України.

На оголошення вироку з’явилися як обвинувачена, так і сторона потерпілих та прокурор.

«… Керуючись статтями 371, 373, 374 КПК України суд засудив: Волинець Євгенію Дорофіївну визнаною винуватою у вчиненні злочину передбаченою статтею 126 частиною 1 Кримінального кодексу України і призначити їй покарання, за цим законом, у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн. Стягнути з обвинуваченої Волинець Євгенії Дорофіївни, на користь законного представника потерпілого Логвинчук Раїси, процесуальні витрати в сумі 4350 грн. Вирок може бути оскаржений в Апеляційному суді Житомирської області через Богунський районний суд міста Житомира протягом 30 днів з моменту його проголошення», - оголосила суддя.

Також, після оголошення вироку суддя додала, що особи, які досягли пенсійного віку не можуть залучатися до громадських робіт.

Нагадаємо, 17 січня 2018 року під час судового засідання допитали патрульного поліцейського.

Як повідомляв Житомир.info, 28 грудня 2017 року на судовому засідання у справі Волинець жінці запропонували перерахувати кошти онкохворим дітям. На підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 22 грудня, обвинувачена сторона запропонувала піти на примирення. Справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Волинець суд підліток  
Матеріали по темі