Події

У справі Євгенії Волинець, яка вдарила неповнолітнього в Житомирі, допитали патрульного

17 January 2018, 12:33

17 січня 2018 року у Богунському районному суді Житомира відбулося чергове засідання з обвинувачення власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенії Волинець у тому, що вона вдарила підлітка. Євгенію Волинець звинувачують за ч.1 ст.126 КК України.

На судове засідання з’явилися як обвинувачена, так і сторона потерпілих та прокурор. Також на суд з’явився психолог, у якого, після події консультувалися батьки, сам потерпілий, й був запрошений свідок по справі.

Під час судового засідання був допитаний свідок, інспектор патрульної поліції, який 27 липня 2017 року, їдучи на виклик по вулиці Перемоги, зупинився біля готелю «Гермес» на вимогу двох неповнолітніх. Лейтенант поліції Ярослав Вигівський розповів про подробиці події.

«Того дня я заступив на чергування. Зі своїм колегою проїжджали вулицею Перемоги на виклик. Побачили, як біля магазину двоє дітей махають руками та просять про допомогу. Згодом вони нам розповіли, що невідома жінка вдарила одного з них та погрузила скейт у машину Mercedes. Це авто було припарковане за магазином. Нам хлопці сказали, що вона попрямувала до заправки. Вирушивши туди, ми опитали людей, чи не бачили вони жінку, яка вдарила хлопця. Також ми викликали слідчо-оперативну групу та зателефонували батькам хлопців. Через деякий час біля машини Mercedes з’явився невідомий чоловік, який дістав з багажника скейт та кинув під авто патрульних… На обличчі хлопця було чітко виражений слід від руки. Я в захопленні від цієї дитини, адже він тримав себе в руках, проте був схвильований», - сказав патрульний.

Також під час судового засідання присутні в залі переглянули відео, на якому Євгенія Волинець вдарила неповнолітнього хлопця. Суддя Костенко наголосила на тому, що у попередніх свідченнях власниця «Волни» запевняла, що випадково вдарила хлопця, проте на відео чітко видно, як жінка піднімає руку на дитину. Суддя також запитала Євгенію Волинець, чи спокійно вона віднеслася до того, якби її онука чи онуку вдарила б чужа людина.

«Я спокійно віднеслася до того, якби хтось вдарив мою дитину. Я визнаю свою вину в тому, що вдарила дитину», - сказала обвинувачена.

Коли свідка, інспектора патрульної поліції, попросили залишити залу суду, адвокат Волинець вирішив задати уточнююче питання, чи відео, яке переглядали присутні, та яке було розміщене на сайт Житомир.info, є повне, «необрізане».

«Так, це відео те саме, яке мені ще влітку скинули хлопці. Проте я хочу наголосити, що вкінці, коли Волинець від’їжджала від готелю «Гермес», вона порушила правила дорожнього руху, виїжджаючи та розвертаючись на двох суцільних лініях. Дане порушення ми не зафіксували через відсутність водія», - сказав інспектор патрульної поліції.

На 9 лютого 2018 року суддя призначила судові дебати, а також повідомила, що тоді й буде відомо, коли оголошуватиметься вирок.

Нагадаємо, 28 грудня 2017 року на судовому засідання у справі Волинець жінці запропонували перерахувати кошти онкохворим дітям.

Як повідомляв Житомир.info, на підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 22 грудня, обвинувачена сторона запропонувала піти на примирення. Справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка 27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Волинець суд підліток патрульний поліція  
Матеріали по темі