Події

Судове засідання по справі власниці житомирської «Волни»: жінці запропонували перерахувати кошти онкохворим дітям

28 December 2017, 13:43

28 грудня у Богунському районному суді відбулося засідання з обвинувачення власниці готельно-оздоровчого комплексу «Волна» Євгенії Волинець у тому, що вона вдарила підлітка. Євгенію Волинець звинувачують за ч.1 ст.126 КК України.

На судове засідання з’явилися як обвинувачена, так і сторона потерпілих та прокурор. Також на суд з’явився психолог, у якого, після події, консультувалися батьки та сам потерпілий.

Під час судового засідання були допитані як потерпілий, так і обвинувачена.

Потерпілий підліток, відповідаючи на запитання, розповів про подію, яка сталася 27 липня у Житомирі, а також про те, як його вдарила Євгенія Волинець.

Під час судового розгляду обвинувачена зазначила, що свою вину не визнає, а також розповіла, чи обговорювала вона із законним представником ситуацію щодо примирення.

«Ми спілкувалися з мамою хлопчика. Вони хочуть, аби я дала 60 тисяч гривень на благодійність. У мене є благодійні організації, на які я перераховую кошти», - сказала Євгенія Волинець.

Мама хлопчика уточнила, що нею та адвокатом Сергієм Хоменком було запропоновано обвинуваченій перерахувати неприбутковому благодійному фонду «Разом до життя» рекомендовану суму - по 20 тисяч гривень вибірково трьом онкохворим дітям.

«Ми у листі вказали, що це рекомендована сума, тобто вона може бути і меншою, а може бути більшою. Проте, Волинець не погодилася на такі умови», - сказала мама хлопчика, якого у липні 2017 року вдарила власниця «Волни».

Суддя, вислухавши дві сторони, призначила наступне судове засідання на 17 січня 2018 року на 10:00. Також на засідання мають з’явитися свідки по справі.

Нагадаємо, на підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 22 грудня, обвинувачена сторона запропонувала піти на примирення.

Як повідомляв Житомир.info, справу щодо власниці житомирської «Волни» Євгенії Волинець, яка вдарила підлітка 27 липня 2017 року на очах у однолітків, передали до прокуратури.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Волинець волна суд Хоменко  
Матеріали по темі