Події

Житомирські патрульні затримали чоловіка, який хотів вкоротити собі віку, стрибнувши з мосту у парку Гагаріна

12 February 2018, 11:13

У неділю, 11 лютого, патрульним поліцейським вдалося врятувати чоловіка, який хотів вкоротити собі віку, стрибнувши з мосту у житомирському парку Гагаріна.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Житомирської області 12 лютого.

«11 лютого, о 17 годині 30 хвилин, патрульні поліцейські отримали повідомлення, що на підвісний міст, котрий знаходиться в парку імені Юрія Гагаріна, заліз громадянин. Коли патрульні прибули за місцем виклику то помітили чоловіка, що піднявся до самого верху конструкції. Правоохоронці піднялись до особи та розпочали перемовини», – йдеться у повідомленні.

Через деякий час юнак погодився спуститись з верхівки мосту за умови, що патрульні відійдуть на визначену ним відстань.
«Коли хлопець спустився вниз то почав тікати від нас в сторону річки. Ми наздогнали його коли він вже стояв на кризі, готуючись стрибнути в крижану воду», - розповідають патрульні.
В подальшому патрульним поліцейським вдалось встановити контакт з громадянином та вмовити останнього не вкорочувати собі віку. Правоохоронці передали чоловіка лікарям, тож тепер його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, торік у березні житомирські патрульні «зняли» військового з підвісного мосту в парку Гагаріна.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня минулого року з підвісного мосту в парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна в Житомирі стрибнув і не вижив військовий-контрактник. За кілька місяців до того, 8 липня, на мосту вкоротила собі віку 22-річна дівчина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст самогубство патрульні парк Гагаріна 
Матеріали по темі