Влада

Житомирська міська рада хоче дозволити приватизувати без аукціону 28 комунальних об’єктів

15 February 2018, 12:35

Житомирська міська рада хоче дозволити приватизувати шляхом викупу 28 об’єктів комунальної власності.

Проект рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році шляхом викупу та аукціону був опублікований на сайті міської ради 7 лютого, але тільки нещодавно оприлюднили додатки до цього проекту.

«Затвердити переліки об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році шляхом викупу згідно з додатком 1 та шляхом продажу з аукціону згідно з додатком 2. Внести зміни в додаток 2 до рішення міської ради від 18.12.2017 № 870 «Про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають та не підлягають приватизації у 2018 році», виключивши з нього об’єкти згідно з додатком 3», - зазначається у проекті рішення.

У двох додатках до проекту рішення – 106 адрес. У додатку 1 – 28 об’єктів, серед яких три перукарні: дві на вул.Велика Бердичівська («Гусар» та «Фея») і одна на вул.Грушевського («Діана»). 78 приміщень пропонується продати на аукціоні, у переліку є майновий комплекс готелю «Житомир», приміщення стоматполіклініки на вул.Велика Бердичівська, 33 та будівля колишнього дитячого інфекційного відділення на вул.Романа Шухевича, 2а.






В коментарі Житомир.info голова бюджетної комісії міської ради Юрій Мойсеєв повідомив, що додаток з переліком об’єктів, які планують виставити на аукціон, можуть зняти з розгляду сесії.

«Зараз на комісіях розглядають цей проект рішення. Є пропозиція зняти з розгляду сесії додаток 2, бо підприємцям, які зараз орендують ці об’єкти, ми обіцяли, що прийматимемо заяви на приватизацію шляхом викупу до 1 березня і буде неправильно затверджувати цей перелік на сесії 22 лютого», - сказав Юрій Мойсеєв.

Нагадаємо, на сесії міської ради 18 грудня минулого року депутати затвердили перелік 239 об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018 році. З цього переліку пропонують виключити п’ять нежитлових приміщень.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії міськради 6 вересня 2016 року депутати дозволили приватизувати шляхом викупу 37 об’єктів комунальної власності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада приватизація нерухомість приміщення Мойсеєв  
Матеріали по темі