Події

​У житомирській поліції прокоментували «збройний напад» на депутата райради

21 February 2018, 11:09

На трасі неподалік міста Бердичів Житомирської області чоловік у формі поліцейського скоїв збройний напад на депутата Бердичівської районної ради Габріела Мкртчяна.

Про це увечері 20 лютого повідомив сайт Бердичів BIZ з посиланням на власні джерела.

«За розрізненою і суперечливою інформацією, яка нам стала відома, невідомий громадянин відібрав у депутата документи і навів на нього пістолет. І нібито злочинець був у формі поліції. Подробиці події поки не відомі, проте сам депутат живий, і в даний момент дає свідчення в Бердичівському відділі поліції», - поінформував сайт.

Речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко розповіла, що «злочинцем у формі поліції» був працівник поліції охорони, який забезпечував охорону стратегічно важливого об’єкта.

«20 лютого близько 19 години транспортний засіб даної особи стояв у зоні під охороною у зв’язку з проходженням там трубопроводу. Працівники поліції, які забезпечували охорону об’єкту, звернулися до водія з проханням від’їхати від підконтрольної їм зони. Вони дійсно мали табельну зброю, оскільки перебували при виконанні службових обов’язків. У транспортному засобі, крім водія, перебувала жінка. Наразі за цим фактом проводиться перевірка», - розповіла Алла Ващенко.

За даними сайту Бердичівської райради, депутат Мкртчян Габріел Карленович входить до фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: напад депутат зброя ГУНП  
Матеріали по темі