Влада

​Виконком не затвердив звіт про виконання бюджету Житомира за 2017 рік

21 February 2018, 11:16

Житомирський виконком не затвердив звіт фіндепартаменту про виконання бюджету міста за 2017 рік.

Питання розглядалося на черговому засіданні міськвиконкому 21 лютого.

Зокрема, членів виконкому цікавили борги міського бюджету за виконані у 2017 році роботи.

«Є 35 мільйонів неоплачених видатків. Сюди попали такі розпорядники коштів, як управління освіти – 1,9 млн грн, управління комунального господарства – 17,7 млн грн, тут є різні об’єкти: водоканал, придбання техніки. Ми розміщуємо інформацію про виконання бюджету розвитку на сайті міської ради», - повідомила в.о. директора фіндепартаменту Діна Прохорчук.

Головуючий на засіданні заступник мера Матвій Хренов зауважив, що на сьогоднішній день ці борги «вже закриті».

Багато запитань до звіту було у членів виконкому Руслана Годованого та Андрія Дяченка, останній навіть пропонував дати догану Діні Прохорчук та звільнити. Врешті, після обговорення даних звіту проект рішення поставили на голосування, але лише 9 з 19 присутніх членів виконкому проголосували «за» - рішення не прийняте.

«Звіт йде на сесію 1 березня, а якщо виконком не підтримав, то на сесії його розглядати не можуть, бо розгляд рекомендує виконком», - зауважила секретар міської ради Наталія Чиж.

Член виконкому Світлана Півоварова порекомендувала через три дня зібрати позачерговий виконком, ще раз заслухати інформацію та винести питання звіту про виконання бюджету за 2017 рік на сесію міської ради.

Нагадаємо, чергова сесія міської ради мала відбутися 22 лютого, але мер переніс її на 1 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком сесія фіндепартамент бюджет  
Матеріали по темі