Влада

На посади заступників та начальника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області претендують «свої»

22 February 2018, 14:48

Станом на 22 лютого в Єдиному державному реєстрі декларацій є інформація про п’ятьох кандидатів на керівні посади в головному управління Держгеокадастру в Житомирській області: двоє – на начальника, троє – на заступників.

Декларацію кандидата на посаду начальника 20 лютого подала Головакова Вікторія Олександрівна, яка зараз є першим заступником начальника ГУ Держгеокадастру: була призначена на цю посаду 1 вересня 2016 року. За минулий рік Головакова отримала в головному управлінні 126 тис. 244 грн зарплати. Її чоловік працює в управлінні промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації, і за сумісництвом – в обласному медичному центрі вертебрології і реабілітації Житомирської облради. Інформацію про свої доходи він не надав. Вікторія Головакова та її чоловік вказали однакові суми готівки: по 120 тис. грн та по 5 тис. доларів.

Інший кандидат на посаду начальника обласного управління Держгеокадастру – Козаков Сергій Володимирович, який також подав декларацію 20 лютого. Нагадаємо, Козаков з 18 серпня 2016 року вже був в.о. начальника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області У 2017 році він отримав 156 тис. 212 грн зарплати в обласному управлінні й 11 тис. 14 грн – в управлінні Держгеокадастру у Коростенському районі Житомирської області.

Заступником начальника хоче стати Гебрич Ярослав Миколайович, який зараз працює головним спеціалістом відділу контролю за використанням та охороною земель Коростенького, Лугинського, Овруцького, Олевського, Народицького районів головне управління Держгеокадастру у Житомирський області, про що зазначено у його щорічній декларації, опублікованій 20 лютого 2018 року. У декларації за 2017 рік є лише два записи: зарпалата за рік - 121 тис. 17 грн та власний автомобіль Daewoo Lanos 2007 р.в.

Ще один кандидат на посаду заступника начальника - Зарембицький Юрій Олександрович, який зараз працює заступником начальника відділу гірничого нагляду управління Держпраці у Житомирській області і минулого року отримав там 140 тис. 872 грн зарплати.

Третя людина, декларацію якого в якості кандидата на посаду заступника начальника ГУ Держгеокадастру нам вдалося знайти в реєстрів – Присяжнюк Оксана Анатоліївна. Її декларація кандидата на посаду опублікована ще 14 лютого. Зараз вона працює начальником управління державної експертизи, ринку та оцінки земель головного управління Держгеокадастру у Житомирській області і за минулий рік отримала 281 тис. 596 грн зарплати. Нагадаємо, в лютому 2016 року її призначали в.о. начальника обласного управління.

Як повідомляв Житомир.info, 20 лютого через ситуацію з приватизацією земель ДП «Україна» близько сотні мітингарів годину блокували трасу в Черняхівському районі та вимагали звільнити в.о. начальника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області Сергія Музиченка, який за посадою - заступник начальника ГУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держгеокадастр кадри декларація  
Матеріали по темі