Влада

На посаду заступника мера Житомира з гуманітарних питань вже є кандидатура, - Сергій Сухомлин

27 February 2018, 13:59

На посаду заступника мера з гуманітарних питань, яку звільняє Матвій Хренов, вже є нова кандидатура.

Про це на брифінгу 27 лютого сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Вже є кандидатура. Попередньо ми навіть з деякими головами депутатських фракцій обговорювали цю кандидатуру, вона повністю сприймається. Трошки не коректно казати зараз про цю кандидатуру. Сьогодні буде погоджувальна рада, сьогодні-завтра будуть проходити засідання фракцій, будемо обговорювати з депутатами: якщо все нормально, то на 1 березня також (винесемо на розгляд сесії). Зараз йде реформа освіти, треба готувати до 1 вересня перші класи і неможливо допустити ситуацію, коли не буде заступника і ніхто не буде курувати це питання», - сказав Сергій Сухомлин.

Як стало відомо Житомир.info, кандидат на посаду «гуманітарного» заступника – директор департаменту соціальної політики Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, 26 лютого заступник мера Матвій Хренов оприлюднив заяву про звільнення з 5 березня «за угодою сторін». Мер Сергій Сухомлин назвав звільнення Матвія Хренова втратою для всієї команди. Питання звільнення Хренова планують розглянути на сесії 1 березня.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської міської ради була перенесена з 22 лютого на 1 березня: у порядку денному 54 питання, серед яких – призначення нового заступника мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин заступник мера  
Матеріали по темі