Місто

Житомирські учні можуть піти на вимушені канікули через дії «Газпрому»

2 March 2018, 10:12

2 березня об 11.00 в прес-центрі Житомирської міської ради відбудеться позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як стало відомо Житомир.info, на позачерговому засіданні будуть вирішувати питання про припинення на тиждень навчального процесу у школах, ПТУ, коледжах та університетах з метою економії споживання газу.

Про те, що 1 березня російський «Газпром» знизив тиск у газопроводах, на своїй сторінці у Facebook повідомляє «Нафтогаз України».

«Вчора за 15 хвилин до початку поставки газу Газпром повідомив нам, що «я передумала» (тю, і чо це вона образилася раптом?)), а також знизив на 20% тиск у газопроводах на своєму боці системи і звів до мінімуму продаж газу іншим клієнтам. Мета - здійснити мрію або про «Україна замерзла», або про «Україна - ненадійний транзитер і відбирає газ». Це було б дуже доречно за два тижні до виборів самі знаєте кого. Навіть розмахування ядерною зброєю не допомагає зацікавити росіян прийти таки на вибори незмінного, так що потрібна якась швидка «перемога». Давайте вчинимо недобре і зіпсуємо людині свято. Нам треба протриматися лише 3-4 дні, поки не минуть холоди... Ми працюємо з місцевими владами, щоб комунальні тепловики у найближчі дні робили так само для будинків з централізованим опаленням», - повідомляє «Нафтогаз».

Нагадаємо, житомирських школірів з 2 лютого 2018 року відправили на карантин через збільшення кількості хворих дітей на грип та ГРВІ. Вимушені канікули тривали по 19 лютого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Нафтогаз Газпром  
Матеріали по темі