Місто

​Житомирські синоптики попереджають про сильний сніг та хуртовини 3 березня

2 March 2018, 13:48

У суботу, 3 березня, в Житомирській області очікуються складні погодні умови.

Про це 2 березня Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

«У зв’язку з переміщенням на Україну активного південного циклону, 3 березня на території Житомирської області очікуються складні погодні умови: вночі у Житомирі та області сильний сніг, вдень сніг. На дорогах ожеледиця. Посилення північно-західного вітру до 7-12 м/сек., місцями по області хуртовини. Приріст снігового покриву на кінець доби 3 березня на 7-12 см», - інформують синоптики.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, що становитиме для південних, в тому числі для Житомира, та західних районів області перший рівень, для решти території – другий рівень загрози порушення руху автотранспорту, роботи електричних мереж, комунального господарства та будівельних підприємств, - йдеться у повідомленні гідрометцентру.

За повідомленням, у Житомирі вдень 3 березня температура становитиме 1-3 градуси морозу, 4 березня – 2-7 морозу. Також 4 березня очікується невеликий сніг і сильний вітер.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня житомирський автовокзал повідомив про скасування близько 20 автобусних рейсів через ускладнення погодних умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снігопад хуртовина синоптик  
Матеріали по темі