Місто

Розпорядження мера Житомира про призупинення навчання в школах, ПТУ та НВК

3 March 2018, 11:38

Освітній процес в навчальних закладах Житомира тимчасово призупинений – відповідне розпорядження 2 березня підписав мер Сергій Сухомлин.

Документ 3 березня опублікований на сайті міської ради.

«Тимчасово призупинити з 03 по 07 березня 2018 року освітній процес: у міських закладах загальної середньої освіти всіх типів та форм власності, закладах позашкільної освіти (дитячо-юнацьких спортивних школах, Центрі творчості дітей і молоді, Міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді, Школі юних десантників, Школі хореографічного мистецтва «Сонечко»),закладах професійно-технічної освіти м. Житомира, Міському культурно-спортивному центрі Житомирської міської ради, комунальних початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах музичних і художніх школах м. Житомира; у 1-4 класах навчально-виховних комплексів м. Житомира», - зазначається у розпорядженні.

Нагадаємо, 2 березня терміново зібралися міська та обласна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Крім зупинення навчання у школах, житомирян просили також обмежити споживання газу, а обласна комісія рекомендувала призупинити процес у ПТУ та вищих навчальних закладах, які споживають на сьогодні природний газ. Навчання призупинили до вихідних: до Міжнародного жіночого дня у 2018 році буде чотири вихідних – 8-11 березня.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня на засідання РНБО обговорювалося питання щодо зменшення російським «Газпром» тиску в газопроводах, «Нафтогаз» просив українців зменшити споживання газу, щоб протриматися всього 3-4 дні до потепління.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа навчання розпорядження газ Газпром  
Матеріали по темі