Події

Уночі біля бердичівської лікарні підпалили мікроавтобус підприємця, а в Новоград-Волинському районі – легковик лісівника

5 March 2018, 12:26

У ніч з 4 на 5 березня в Бердичеві Житомирської області невідомі підпалили мікроавтобус Opel Vivaro, а у Новоград-Волинському районі – службове авто лісівника.

Про підпал мікроавтобуса 5 березня повідомив інтернет-сайт Бердичів BIZ.

«У ніч з 4 на 5 березня невідомі підпалили мікроавтобус Opel Vivaro, який належить Валерію Малиновському. Автомобіль був залишений на стоянці біля травмпункту Центральної міської лікарні по вулиці Здоров'я, 1. У результаті пожежі вогнем повністю знищено салон мікроавтобуса, камери відеоспостереження чітко зафіксували факт навмисного підпалу», - повідомив сайт.

За даними Бердичів BIZ, дим від пожежі побачив сторож лікарні. Він викликав пожежних, завдяки яким мікроавтобус згорів не повністю, а полум'я не перекинулося на припаркований поруч автомобіль.

Зі слів речника ГУНП в Житомирській області Алли Ващенко, повідомлення про пожежу авто надійшло близько 5 години ранку від рятувальників.

«Повідомлялося про те, що в Бердичеві на вулиці відбулося загоряння автомобіля Opel Vivaro. Як виявилося, авто належить жительці Бердичева 1991 року народження. Вогонь пошкодив салон і лобове скло мікроавтобуса, попередня кваліфікація події – ст. 194 ч.2 ККУ (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом)», - розповіла речник ГУНП.

Про підпал іншого автомобіля - Chevrolet Niva, який належить лісівникові Городницького лісгоспу (Новоград-Волинський район), 5 березня повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства.

«Сьогодні уночі у Броницькому лісництві Городницького лісгоспу вщент згоріло службове авто лісівника. Машина запалала відразу після рейдового виїзду лісничого близько 1 години ночі. Лісівники пов’язують цей інцидент зі своєю професійною діяльністю, адже на території тільки цього державного підприємства постійно фіксуються напади, фізичні погрози, залякування бійців лісової охорони», - інформують лісівники.

Про підпал Chevrolet Niva було повідомлено Олевське відділення поліції ГУНПУ у Житомирській області та підрозділ ДСНС в Олевському районі, - зазначається в публікації.

За даними прес-служби, у жовтні 2017 року в зазначеному лісівників обстріляли і погрожували фізичною розправою, у грудні озброєнні молодики напали і побили бійця лісової охорони, минулого тижня лісівнику намагалися спалити будинок, однак згорів лише прилеглий до нього гараж.

«У 2017 році зафіксовано 252 випадки нападів на рейдові бригади лісової охорони. Збитків надано на суму у понад 10 мільйонів гривень», - інформує прес-служба ЖОУЛМГ.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 27 лютого невідомі влаштували пожежу біля будинку працівника лісгоспу в селищі Лугини Житомирської області, справою займається поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал пожежа поліція  
Матеріали по темі