Влада

Мер Житомира звільнив директора департаменту соцполітики та наказав їй приступити до виконання обов’язків заступника

6 March 2018, 13:03

Житомирській міський голова Сергій Сухомлин звільнив із займаної посади директора департаменту соціальної політики Вікторію Краснопір та наказав їй приступити до виконання обов’язків заступника.

Розпорядження мера Житомира підписане 5 березня 2018 року.

«На підставі рішення Житомирської міської ради від 01.03.2018 №956 «Про затвердження на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Краснопір В.В.», відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями до неї:

1.Звільнити 05 березня 2018 року Краснопір вікторію Валентинівну, директора департаменту соціальної політики Житомирської міської ради з займаної посади за власним бажанням у зв’язку із затвердженням на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, стаття 38 Кодексу законів про працю України.

2.Заступнику Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір Вікторії Валентинівні приступити до виконання своїх посадових обов’язків з 06 березня 2018 року, встановити їй посадовий оклад в розмірі 6300 гривень на місяць, стаж служби в органах місцевого самоврядування 17 років 01 місяць, надбавку за вислугу років в розмірі 25% та надбавку за 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 28 лютого 2018 року на Єдиному державному реєстрі декларацій була оприлюднена декларація Вікторії Краснопір, як кандидата на посаду заступника мера Житомира. У власності посадовця є квартира з 2011 року, та її заробіток за минулий рік становив 268 тис. 891, й 2 тис. 400 грн від Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України.

Як повідомляв Житомир.info, директору департаменту соціальної політики запропонували стати заступником мера 26 лютого, а вже 1 березня на сесії за її призначення проголосували 34 депутати.

На сесії Житомирської міської ради 1 березня депутати проголосували за звільнення заступника мера Матвія Хренова та призначення заступниками мера Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Краснопір розпорядження Сухомлин  
Матеріали по темі