ДОПОМОГА

​Житомиряни можуть придбати різнокольорові шкарпетки та долучитись до флешмобу #LotsOfSocks

12 March 2018, 18:36

Житомиряни можуть долучитись до флешмобу #LotsOfSocks, придбавши яскраві шкарпетки. Житомирська громадська організація «Діти сонця» приєдналась до всесвітнього флешмобу на підтримку людей із синдромом Дауна. Цьогоріч асортимент різнокольорових, яскравих шкарпеток навіть більший, ніж в попередні роки.


«Нарешті вже приїхали наші шкарпеточки. Вони цьогоріч дуже яскраві і дуже різноманітні. Як кольором, так і розмірами. Є дитячі, чоловічі, жіночі. Тобто, на будь-який смак. Також у нас залишились шкарпеточки і з минулорічної акції, і від житомирської «Легкої ходи». В цьому році ми так собі запланували, що хочемо спробувати продати усі шкарпеточки. Для того, щоб максимально зібрати коштів, щоб нашим дітям зробити якісь нові послуги, якісь ввести нові заняття, або закупити якісь нові книжки, іграшки, матеріали для розвитку. Будемо відштовхуватись від суми, яку ми зберемо. Чим масштабніше, тим масштабніше ми будемо думати», - розповідає заступник голови ЖОГО «ДІТИ СОНЦЯ» Людмила Рибчинська.

Цьогоріч отримати пару шкарпеток та висловити таким чином підтримку особливим діткам можна, здійснивши символічний благодійний внесок.

«В цьому році ми зробили таку чисто символічну ціну. Це - від 47 гривень. Чому саме від 47 гривень, тому що наші дітки мають 47 хромосом. Ми як звичайні люди маємо 46, а дітки з синдромом Дауна мають 47 хромосом», - розповідає Людмила Рибчинська.

Придбати різнокольорові шкарпетки, щоб взяти участь у всесвітньому флешмобі можна за адресою вул.Мала Бердичівська,4, підлітковий клуб «Пролісок».

Нагадаємо, прямий ефір програми «Діалоги» на Житомир.info: як «дітям Сонця» адаптуватись у суспільстві», можна подивитись за посиланням.

Як повідомляв Житомир.info, в 2016 році до акції на підтримку «сонячних» дітей у Житомирі долучалися бійці з передової і навіть безхатченки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шкарпетки діти сонця флешмоб #LotsOfSocks  
Матеріали по темі