Влада

Мер Житомира розподілив обов’язки між своїми новими заступниками

15 March 2018, 11:30

Мер Житомира Сергій Сухомлин розподілив обов’язки між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 14 березня.

Відповідно до розподілу обов’язків, мер особисто координує діяльність юридичного департаменту, управління капітального будівництва, державного архітектурно-будівельного контролю, контрольного-аналітичного відділу, муніципальної інспекції, головного спеціаліста з питань військово-мобілізаційної та режимно-секретної роботи, уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції. Сергій Сухомлин очолює міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Секретар міської ради Наталія Чиж організовує та координує діяльність управління по зв’язках з громадськістю та відділу організаційного забезпечення депутатської діяльністю і контролює діяльність КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради». Секретар міськради очолює комісію з питань нагородження.

Нагадаємо, інформаційно-видавничий центр зараз знаходиться в стадії ліквідації: рішення про припинення цього комунального підприємства депутати ухвалили на сесії 18 грудня 2017 року.


Заступник мера Світлана Ольшанська організовує та координує діяльність департаменту бюджету та фінансів, департаменту економічного розвитку, Центру надання адміністративних послуг, департаменту містобудування та архітектури, департаменту реєстрації, відділу по управлінню та приватизації комунального майна. Вона контролюватиме діяльність більше десятка комунальних підприємств: «Агентство з управління майном», «Регулювання орендних відносин», «Житомирбудземдокументація», «Житомирбудзамовник», «Готельне господарство «Житомир», «Містобудівна політика м.Житомира», «Реклама», «Житомирський міський центр земельних відносин», «Подільське», «Гагарінське», «Русичі», магазин «Ветеран», лазня «Веселка», ремонтно-будівельне підприємство «Житомирмьськбуд», архітектурно-планувальне бюро.

Деякі із зазначених підприємств ліквідовані або перебувають в стадії ліквідації. Зокрема, на сайті міської ради в переліку КП не вдалося знайти інформацію про «Русичі», «Подільське», «Житомирбудзамовник», «Готельне господарство «Житомир», «Реклама», ліквідація якого триває з травня 2016 року.


Заступник мера Вікторія Краснопір координує діяльність департаменту соціальної політики та чотирьох управлінь: освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді та спорту. Вона контролює роботу профільних КП та установ, зокрема – «Центр захисту тварин», «Футбольний клуб «Полісся», КП «Парк», три міські лікарні, всі аптеки та бібліотеки.


Заступник мера Дмитро Ткачук опікується лише управлінням транспорту та зв’язку, контролює та координує діяльність трьох комунальних підприємств: «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», «Житомиртранспорт», «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна установа». Він очолює комісії з безпеки дорожнього руху, з питань евакуації та конкурсний комітет з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах.


Заступник мера Сергій Кондратюк організовує та координує діяльність чотирьох управлінь: житлового господарства, комунального господарства, з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, муніципального розвитку та відділу по обліку та розподілу жилої площі. Він контролює діяльність комунальних підприємств, пов’язаних зі сферою ЖКГ – водоканал, теплокомуненерго, «Зеленбуд», УАШ, «Міскьсвітло», КАТП-0628, всі ЖЕКи тощо.


Керуюча справами виконавчого комітету Ольга Пашко забезпечує діяльність управління ведення реєстру територіальної громади, управління звернень та діловодства, управління розвитку інформаційних технологій, служби у справах дітей та відділів: планово-фінансового, господарського забезпечення, архівного, організаційно-протокольної роботи та відділу кадрів.


Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 1 березня цього року депутати проголосували за звільненням Матвія Хренова з посади заступника мера та призначення заступниками Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада мер заступник Сухомлин Чиж Ольшанська Краснопір Ткачук Кондратюк Пашко  
Матеріали по темі