Влада

Ліквідація житомирського КП «Реклама» триває більше року, влада хоче змінити ліквідатора

6 June 2017, 11:18

Влада хоче змінити ліквідатора комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міськради 2 червня.

«Розглянувши заяву Шпаківського В.С. №25/Ш-1799 від 14.02.2016 про звільнення його з посади голови ліквідаційної комісії комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради, лист комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради від 29.03.2017 № 29 - 1/03/17, а також відповідно до  статті  134 Конституції України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України міська рада вирішила внести зміни до рішення Житомирської міської ради від 19.05.2016 №236 «Про припинення комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради шляхом ліквідації» в частині утворення ліквідаційної комісії комунального підприємства. Виключити зі складу ліквідаційної комісії комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради Шпаківського В.С., Вахрушева О.Е., Горбатюка Ю.В. та Вяхіреву В.М. Призначити ліквідатором комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради начальника відділу по контролю за розміщенням зовнішньої реклами комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради Горбатюка Юрія Володимировича», - зазначається в проекті рішення.

Нагадаємо, рішення про ліквідацію КП «Реклама» було включене до порядку денного під час сесії міської ради 19 травня 2016 року. Після цього колишній директор комунального підприємства Володимир Шуст пояснював, що з моменту рішення сесії має пройти 2 місяці для того, щоб вивільнити людей, КП «Реклама» повністю припиняє діяльність 16 липня 2016 року: повноваження в частині благоустрою передані на інспекцію з благоустрою, а питання надання і скасування дозволів на розміщення реклами – на управління архітектури.

Як повідомляв Житомир.info, Микола Костриця, який був членом міськвиконкому, ще в грудні 2014 року наполягав на ліквідації КП «Реклама» через його недоцільність, в липні 2015 року він пропонував виконкому звернутися з цього приводу до депутатів міської ради. В ічні 2016 року Сергій Сухомлин говорив про те, що розробляється план по реформуванню комунальних підприємств і однозначно будуть ліквідовані такі КП: «Реклама», «Інспекція з благоустрою м. Житомира», «УАШ» і «Зеленбуд».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі