Політика

Голова президентської фракції в Житомирській міськраді минулого року став власником ТОВ та отримав дивіденди

19 March 2018, 13:04

Голова бюджетної комісії, керівник фракції Блоку Петра Порошенка в Житомирській міській раді Юрій Мойсеєв минулого року став власником 50% у ТОВ «ЕКО-Полісся».

Декларацію про доходи за 2017 рік Мойсеєв оприлюднив 28 лютого.

Голова бюджетної комісії став власником 50% від загального капіталу ТОВ «ЕКО-Полісся», у грошовому вираженні це становить 4 тис. грн. Основний вид діяльності підприємства – «неспеціалізована оптова торгівля». Інший власник ТОВ - Карпишин Сергій Миколайович, розмір внеску до статутного фонду обох співвласників – по 1 тисячі гривень.

В декларації Юрія Мойсеєва зазначено, що він є кінцевим бенефіціарним власником підприємства, за 2017 рік він тримав 218 тис. 750 грн дивідендів, але зазначено, що це «спільна власність». Інших доходів у голови фракції БПП немає.

В декларації за 2016 рік був вказаний кредит 13 тис. доларів, який Юрій Мойсеєв в березні 2007 року взяв в АТ «УкрСиббанк». Очевидно, кошти по кредиту вдалося повністю виплатити. Зарплата за той час радника мера Юрія Мойсеєва становила 75 тис. 381 грн за рік.

Як повідомляв Житомир.info, голова фракції ВО «Свобода» в Житомирській міській раді Віктор Брокарєв минулого року заробив 85 тис. 785 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мойсеєв декларація  
Матеріали по темі