Політика

Доходи нардепа від Житомирської області Володимира Арешонкова – пенсія, гроші від Верховної Ради та ЖДУ

22 March 2018, 15:49

Минулого року народний депутат від Коростенського мажоритарного округу Житомирської області Володимир Арешонков (фракція Блоку Петра Порошенка) отримував доходи з трьох джерел.

Декларацію за 2017 рік нардеп оприлюднив 21 березня.

Доходи Володимира Арешнокова за рік становили 808 тис. 576 грн. Управління справами Верховної Ради виплатило народному депутату 268 тис. 124 грн зарплати, 252 тис. 825 грн відшкодування витрат, пов'язаних із виконанням депутатських повноважень, та 191 тис. 80 грн компенсації за проживання в готельному номері (15 кв.м.) державного підприємства «Готельний комплекс «Київ». Крім того, він отримав 19 тис. 864 грн зарплати за викладацьку роботу в Житомирському державному університеті ім.Івана Франка та 76 тис. 683 грн пенсії. Доходи його дружини – 16 тис. 800 грн пенсії.

Задекларована готівка родини залишається незмінною: 420 тис. грн у Володимира Арешонкова та 7 тис. доларів у його дружини.

Нагадаємо, в грудні минулого року народний депутат опинився в центрі скандалу з «цинічним обідом», який 1 грудня організували в коростенському УТОСі: владу пригощали м’ясом і виноградом, людей з інвалідністю – булочками й печивом.

Як повідомляв Житомир.info, колега Арешонкова по фракції БПП нардепу Олександру Ревезі за оренду його майна платять родичі та помічники нардепа.

Декларації за 2017 рік вже оприлюднили нардепи-мажоритарники від Житомирської області Віктор Развадовський та Володимир Литвин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арешонков нардеп декларація  
Матеріали по темі