Події

У Житомирській області восьмикласники закидали школяра сніжками та побили

23 March 2018, 09:17

У Житомирській області 7-класник дорогою зі школи додому перестрів трьох на рік старших хлопців, які почали закидувати його сніжками, задирати, а потім ударили ногою. У підсумку хлопець утратив свідомість, а його кривдники втекли.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Я сказав у відповідь, якщо вони такі сміливі – йдіть до мого батька, там покидайтеся», - розповів В'ячеслав Лобанчук про те, що передувало фізичній розправі.

Хлопець твердить, що жоден із тих, хто кривдив його, не лишився допомогти. Додому школяр дістався з останніх сил.

«Заходив у хату, впав і втратив свідомість. Коли почала тягнути його до ліжка, побачила, що все лице набрякле», - каже мама потерпілого Юлія Лобанчук.

Жінка викликала швидку, яка доправила хлопця до лікарні.

«Стан середньої тяжкості. Турбують головні болі, запаморочення», - пояснив хірург Коростенської центральної районної лікарні Володимир Тертиченко.

Сам постраждалий каже, що хлопці, які його побили, задираються до всіх учнів і ніколи їх не карають, адже в їхній компанії син учительки цієї школи.

«Він по школі ходить, усіх штурхає. Неправильно подивишся на нього – отримаєш», - каже Славко.

Ситуацією в навчальному закладі вже зацікавилися правоохоронці. Самі ж 8-класники, які скривдили меншого учня, говорити з журналістами не хочуть. Поліцейським діти розповіли власну версію: мовляв, потерпілий сказав образливі слова, після чого один із хлопців його наздогнав і вдарив. Класний керівник цих дітей і мати одного з них переконує, що бійки не було взагалі, а те, що її учні наганяють жаху на школу, називає наклепом.

«Це взагалі якась нісенітниця, я не знаю, хто таке міг придумати. За свідченням дітей, це був одиничний удар, який і поніс такі наслідки», - каже вчителька Поліської ЗОШ Алла Омельченко.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені школярка намагалася «вибити» у подруги сльози. Третя дівчина знімала жорстокість на мобільний телефон. Заради «лайків» відео виклали у мережу, але його переглянули і місцеві поліцейські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень школа лікарня  
Матеріали по темі