Фоторепортаж

Нардепам показали майбутній Центр реабілітації АТОшників та реконструкцію житомирського стадіону «Полісся». Фоторепортаж

23 March 2018, 16:08

23 березня голови Житомирської ОДА, облради та житомирський міський голова влаштували народним депутатам України екскурсію по майбутньому Центру реабілітації АТОшників під Житомиром та стадіону «Полісся».

Як повідомив у своєму фейсбук голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, цього дня в Житомирі проходить виїзне засідання бюджетного комітету Верховної Ради.

«Сьогодні за ініціативи Геннадія Зубка та депутатів Верховної Ради України проводимо виїзне засідання бюджетного комітету на Житомирщині. Вперше з часів незалежності. Показали депутатами Центр вертебрології, який вже цьогоріч після реконструкції стане одним із найкращих Центрів реабілітації в Україні і зможе приймати жителів із різних куточків держави, а також – стадіон «Полісся», де зможемо проводити матчі Прем’єр-ліги. Ці об’єкти – приклад спрямування коштів ДФРР і обласного бюджету на місцеві проекти державного значення», - написав Ігор Гундич.

Виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань бюджету проходить у Житомирі за ініціативи віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка. За даними прес-служби віце-прем'єра, загальна вартість об’єкту «Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО» складає 13 млн 440 тис. грн. Фінансування на 2018 рік: від ДФРР – 7 млн грн, з міського бюджету – 4 млн грн.

Фінансування реконструкції Центрального стадіону «Полісся» у Житомирі на 2018 рік: від ДФРР – 30,4 млн грн, з обласного бюджету 15 млн грн. Усього за період реконструкції було використано 66,5 млн грн, з яких 55,7 млн грн – кошти з держфонду регіонального розвитку.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня Гундич з Зубком оглянули ремонт у майбутньому Центрі реабілітації АТОшників під Житомиром.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж стадіон Центр реабілітації  
Матеріали по темі