Події

На Донеччині від поранення загинув боєць з Житомирської області Сергій Ковнацький

26 March 2018, 11:00

У зоні проведення АТО, в районі шахти Бутівка, в Донецькій області, від поранення в голову загинув боєць житомирської 95-ї бригади Сергій Ковнацький.

Про це Житомир.info розповіли волонтери. Голова Пулинської РДА Віктор Байда інформацію про загибель військового підтвердив.

«Дійсно, в зоні АТО загинув боєць 95-ї бригади, який родом з Пулин, Сергій Ковнацький. Народився він 27 серпня 1995 року. У квітні 2016 року підписав контракт та пішов служити. Дома на хлопця чекали мати, брат та сестра, батько з родиною не проживає. Саме вчора зранку, 25 березня, ми отримали цю трагічну звістку…», - сказав Віктор Байда.

Прес-центр штабу АТО повідомляє, що за добу, 25 березня, в зоні АТО загинув один боєць.

«За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО… На жаль, унаслідок ворожого вогню, один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму. Його оперативно доставлено до лікувального закладу та надано медичну допомогу», - йдеться в інформації.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2018 року в Донецькій області від кулі снайпера загинув боєць житомирської 95-ї бригади загинув Вадим Сапеску.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО шахта Бутівка Сергій Ковнацький  
Матеріали по темі