Місто

Заступник мера Житомира обіцяє 112 нових перших класів та усунення будівельних недоліків у дитсадку №58

27 March 2018, 10:53

На засіданні робочої групи 26 березня говорили про усунення будівельних недоліків в дитсадку №58 та обладнання перших класів за проектом «Нова українська школа».

Про це 27 березня на своїй сторінці у Facebook написала заступниця мера Житомира Вікторія Краснопір.

«Вчора на засіданні робочої групи обговорили стан справ щодо ДНЗ 58 та проекту "Нова українська школа", який передбачає нові підходи до навчання та облаштування перших класів з нового навчального року. Конструктивно та об'єктивно. Отримано запевнення підрядника щодо максимального усунення будівельних недоліків під контролем УКБ міської ради. Перегородкам в туалетах точно бути! Попередньо погоджено перелік обладнання та інвентарю для ДНЗ. По "НУШ" погоджено кількість дидактичного матеріалу, "фабрик друку", контейнерів для зберігання роздатки, меблів. Якщо все буде йти за процесом, 112 перших класів будуть новими у всіх сенсах. Причому готуємо не тільки матеріальну базу, а й вчителі опановують новий навчальний процес», - зазначила заступниця мера.

Нагадаємо, 19 березня депутати Житомирської міської ради та члени виконкому під час виїзного засідання спеціальної робочої групи перевіряли облаштування дитячого садочку №58 та висловлювали зауваження до будівельних робіт.

Як повідомляв Житомир.info, концепцію «Нової української школи» Уряд ухвалив 14 грудня 2016 року. 21 лютого цього року Кабінет міністрів затвердив Державний стандарт початкової освіти, за яким навчатимуться першокласники з 1 вересня 2018 року. За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, учителі шкіл, в яких навчання в початкових класах здійснюється за стандартами Нової української школи, отримуватимуть не менше 20% надбавки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитсадок школа Краснопір  
Матеріали по темі