Влада

Території підприємств Житомирської області перевірятимуть на чистоту – новації від голови ОДА

4 April 2018, 11:08

21 квітня 2018 року на Житомирщині пройде загальнообласний день благоустрою, у рамках якого жителі області садитимуть дерева, зелені насадження, відбудеться акція із благоустрою територій пам’яток культурної спадщини.

Про це йдеться у розпорядженні голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, – пише прес-служба облдержадміністрації.

«Відповідно до розпорядження, весь місяць, з 2 до 30 квітня, на Житомирщині наводитимуть лад у населених пунктах – прибиратимуть сміття та займатимуться благоустроєм території. Встановлюється єдиний санітарний день – четвер. До кінця квітня приводитимуть у належний стан і зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, бар’єрні огорожі, покриття доріг, елементи мостів та переходів, здійснюватимуть розмітку доріг», - інформують в ОДА.

Також голова облдержадміністрації Ігор Гундич запроваджує практику проведення рейдів щодо виконання підприємствами, установами та організаціями вимог з утримання в належному санітарно-екологічному стані територій, що належать до сфери управління центральних та місцевих органів влади.

Як повідомляв Житомир.info, в облдержадміністрації рекомендують районам Житомирської області відходити від практики білити дерева та бордюри вапном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Гундич рейд  
Матеріали по темі