Події

Служба автодоріг повідомляє про напад на адмінприміщення у Житомирі, поліція проводить перевірку

4 April 2018, 17:32

4 квітня на Службу автомобільних доріг у Житомирській області було скоєно хуліганський напад та нанесено матеріальної шкоди приміщенню, де розташована Служба.

Про це повідомляє офіційний сайт САД.

«Неправомірні дії групи людей, які так і не змогли пояснити цілей свого візиту, очевидно, мали на меті дестабілізувати роботу установи на початку ремонтно-будівельного сезону. Зважаючи на агресивну поведінку «відвідувачів», було викликано представників правоохоронних органів, які зафіксували правопорушення. Служба автомобільних доріг в області як підрозділ органу державної влади висловлює занепокоєння з цього приводу і відкрито звертається до правоохоронних органів з метою недопущення таких дій у подальшому», - йдеться у повідомленні.


У прес-службі Служби автодоріг Житомир.info уточнили, що хулігани зламали електронні двері та ображали співробітників установи.

«У нас пропускна система. Недоброзичливці зайшли до холу приміщення, охоронець попросив їх представитись, пред’явити документи та пояснити причину свого візиту. У відповідь чоловіки почали ображати людей, нецензурно лаятися, переходити на особистості і вдиратися через двері, які відчиняються електронною системою. У результаті двері були зламані», - розповіли в прес-службі САД.

Інформацію про інцидент в адміністративному приміщенні на вул.Покровська, 16 підтвердили Житомир.info в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

«4 квітня близько 11 години до поліції надійшло повідомлення про порушення громадського порядку. На місце виїжджали працівники патрульної поліції та Житомирського відділу. На даний час надійшли звернення від обох учасників інциденту щодо неправомірних дій. Зокрема, група громадян стверджує, що вони намагалися потрапити на прийом до керівництва установи та отримати інформацію про їх діяльність. Адміністрація установи стверджує, що громадяни вели себе не адекватно, використовували нецензурну лексику та зухвало поводилися. Обидві зави зареєстровані, проводиться перевірка», - сказала речник ГУНП Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня цього року начальник Служби автомобільних доріг в Житомирській області Геннадій Савченко проводив прес-конференцію, де розповідав про плани роботи на 2018 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД поліція напад автодор  
Матеріали по темі