Місто

Житомирські перевізники у поминальну неділю скасували пільги на рейсах до міського кладовища

15 April 2018, 10:10

У поминальну неділю, 13 квітня, в Житомирі маршрутні автобуси, які їдуть до міського кладовища «Дружба» на Корбутівці, скасували пільговий проїзд.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Їхав маршруткою №8 (перевізник ПП Іваницька Т.В. – ред.), висить оголошення, що всі мають платити по 5 гривень, пільг немає», - розповів читач.

Житомиряни добираються на кладовище й «спецрейсом» без пільг.

«На зупинках зупиняються маршрутки, в яких номер маршруту закритий табличкою «спецрейс», вони їдуть на міське кладовище і всі мають платити по 5 грн. На майдані Перемоги біля танку утворилася така міні-автостанція, звідки автобуси різних перевізників курсують на кладовище. В районі кладовище працює патрульна поліція, є пожежна машина та автомобіль «швидкої допомоги, патрульні регулюють рух транспорту, допомагають людям переходити через дорогу. Людей багато, але все організовано, є кілька стоянок для автомобілів та зупинок маршруток», - розповів журналіст Житомир.info, який був на міському кладовищі.

Станом на 10.00 в районі гідропарку через велику кількість автомобілів рух транспорту ускладнений.

«Утворився затор з легковиків, також багато людей їдуть тролейбусами та йдуть пішки через ліс на кладовище», - інформує журналіст.

Нагадаємо, 15 квітня влада Житомира обіцяє організувати з 8.00 до 18.00 додатковий автобусний маршрут від майдану Перемоги по вул.Чуднівській до міського кладовища на Корбутівці та у зворотному напрямку через вул.Короленка та вул.Героїв Базару. Патрульні попереджали водіїв про встановлення одностороннього руху біля міського кладовища

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у поминальний день з 07:00 до 17:00 був організований односторонній рух транспорту по Західному шосе (від Чуднівського шосе до вул. Соснова) та спрямовано рух усіх маршруток із Західного шосе тільки на вул. Соснову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт кладовище. поминальний день  
Матеріали по темі