Місто

Житомирський міськвиконком підвищив тарифи на утримання будинків двом приватним ЖЕКам

18 April 2018, 13:44

Виконком Житомирської міської ради проголосував за підвищення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир» та приватному підприємству «КВЖРЕП №8».

Такі рішення ухвалили на засіданні міськвиконкому 18 квітня.

«Компанія «КомЕнерго» відкорегувала тариф, який існував. Середньозважений тариф змінюється на 11 копійок (за 1 кв.м.), це збільшення на 2%. Це пов’язано зі зміною заробітної плати – 3 тис. 723 грн з 1 січня. Позитивні висновки Антимонопольного комітету, але є одне зауваження – рішення треба доповнити одним пунктом: «Рекомендувати керівнику повідомляти споживачів послуг про зміну діючих тарифів відповідно до Закону «Про житлово-комунальні послуги» ч.6 ст.22», - повідомив Андрій Онищенко.

Аналогічне рішення про корегування тарифів було прийняте й щодо ПП «КВЖРЕП №8», яке підвищило плату за 1 кв.м. на 12 копійок – 2,6%. Перед голосуванням за це питання член виконкому Світлана Півоварова заявила про конфлікт інтересів – вона не буде голосувати за це питання, оскільки є директором приватного ЖЕКу №8.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня цього року на сайті міської ради була оприлюднена інформація щодо коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в житлових будинках ПП «КВЖРЕП №8» та ТОВ «Керуюча компанія «КомЕнерго-Житомир», а 21 березня опублікували відповідні проекти рішень виконкому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖЕК тариф виконком  
Матеріали по темі