Місто

​Патрульні починають перевірку техстану житомирських маршруток

20 April 2018, 10:00

З 20 квітня 2018 року на території України розпочинається проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник».

Про це увечері 19 квітня повідомила патрульна поліція Житомирської області у фейсбук.

«Патрульні поліцейські перевірятимуть технічний стан транспортних засобів, справність аварійних виходів,а також розташування місць для сидіння пасажирів. Додатково патрульні здійснять перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів. У разі виявлення порушень у сфері пасажирських перевезень порушники будуть притягнені до адміністративної відповідальності», - попереджають патрульні.

Поліція просить громадян, які стали свідком порушення правил дорожнього руху водіями маршруток, повідомляти про такі факти по спецлінії 102.

Нагадаємо, 15 березня 2018 року патрульні поліцейські спільно з працівниками державної служби України з безпеки на транспорті перевіряли житомирських таксистів.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 року поліцейські перевіряли технічний стан та пасажиромісткість в маршрутках, у серпні рейдова група перевірила дотримання графіків, а в жовтні патрулі разом з чиновниками управління транспорту перевіряли справність маршруток і дотримання ними графіків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція маршрутка перевірка  
Матеріали по темі