Місто

​Водоканал промиватиме мережі в житомирських будинках, де після включення тече іржава вода

23 April 2018, 12:05

Зранку 23 квітня відновлено водопостачання у всіх мікрорайонах Житомира, крім Мальованки.

Про це у коментарі Житомир.info розповів директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Станом на ранок, 23 квітня, вода подана на весь Житомир. Єдиний мікрорайон, де досі проблема з водопостачанням – це Мальованка. Там проводиться ліквідація пориву труби діаметром 600 мм. Роботи будуть виконані протягом робочого дня. Є скарги житомирян на поганий тиск та незадовільну якість води. Система ще заповітрена, тому можуть виникнути проблеми з напором. Жителів, у яких з кранів тече брудна або іржава вода, просимо повідомляти на аварійну службу водоканалу. Наші працівники промиватимуть мережі, аби містяни користувалися водою нормальної якості», - запевнив Андрій Нікітін.

Зранку 21 квітня на сайті водоканалу є повідомлення про ліквідацію аварії за адресою вул. Святого Йоана Павла ІІ, 25 та тимчасове відключення району до повного виконання робіт.

Нагадаємо, увечері 22 квітня у Житомирі відновили водопостачання майже у всіх мікрорайонах, крім Богунії: проводився монтаж засувки на перехресті Західна-Святого Йоана Павла ІІ (колишня Островського).

Як повідомляв Житомир.info, Житомир на два дні залишився без води через ремонт насосів реконструйованої станції другого підйому. Зранку 22 квітня у Житомирі почали відновлювати водопостачання.

Житомир.info

Вода в Житомирі на вулиці Володимирській увечері 22 квітня. Фото читача:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал  
Матеріали по темі