Фоторепортаж

Хмельницькі компанії активно забудовують житомирську Корбутівку. Фоторепортаж

26 April 2018, 10:09

За останні роки в Житомирі активно почали будувати житло, переважно забудовник – компанії з Хмельницького. Сайти з продажу нерухомості пропонують квартири у 12 багатоповерхівках, які вже введені в експлуатацію чи будуть введені в 2018 році. Ціна за 1 кв.м. – від 9 тис. грн до 16,5 тисяч гривень.


Найбільш скандальними виявилися новобудови на Корбутівці. Влітку 2016 року місцеві жителі протестували проти початку будівництва на Тетерівському бульварі з аргументами: «по-перше, Корбутівка завжди була гідрозоною, по-друге, тут не можна будувати». Влітку минулого року на виконкомі жителі обурювалися будівництвом багатоповерхівки за спорткомплексом «Динамо».

Зараз представники місцевого ВПК «Айдар» судяться з міської радою, вимагаючи скасувати рішення про надання житлово-будівельному кооперативу «Полісся-2016» в користування земельної ділянки на Корбутівці, а обласна прокуратура позивається до Житомирської міської ради та ТОВ «Інвестиційна технологія» щодо повернення до земель територіальної громади міста Житомира земельних ділянок на Корбутівці, які надавалися для житлової забудови.

Що вже побудоване і що зараз будується на Корбутівці – дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова будівництко Кобутівка квартира будинок  
Матеріали по темі