Події

​У Житомирі затримали молодика, який викрав з вулиці Київської майже 30 каналізаційних решіток

8 May 2018, 12:00

З вулиці Київської у Житомирі було викрадено майже 3 десятка дренажних решіток.

Поліцейські встановили причетність до вчинення правопорушень 22-річного жителя Житомирського району, - повідомив 8 травня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Відомості про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушень причетний 22-річний житель с. Станишівки. Молодик у скоєному зізнався. Викрадене було вилучено», - інформує поліція.

Зараз молодика перевіряють щодо його причетності до інших правопорушень. За такі дії йому може загрожувати штраф або позбавлення волі до 3 років.

«За повідомленням управління капітального будівництва Житомирської міської ради, загалом за період з середини березня до 7 травня було викрадено 27 решіток загальною вартістю понад 9 тисяч гривень», - інформує відділ комунікації.

На початку травня управління поліції охорони в Житомирській області повідомляло про схожий випадок, який стався в Житомирі 1 травня. О 8 ранку під час патрулювання в місті поліцейські охорони затримали молодика з двома місткими мішками за плечима. У них знаходились металеві решітки, які, як пояснив 21-річний хлопець, він знайшов біля однієї з житомирських шкіл. Подія мала місце поблизу гімназії №3 на вулиці Грушевського в Житомирі, - повідомили нашому сайту.

У відділі комунікації Житомир.info уточнили, що зараз мова йде про іншого любителя "легкої копійки".

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017 року начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока розповів, що одним з крадіїв металевих люків у місті був працівник водоканалу.



21-річний молодик, який 1 травня «знайшов решітки біля школи». Фото поліції охорони

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: решітка крадіжка злодій поліція  
Матеріали по темі