Події

У райцентрі Житомирської області патрульні виявили п’яного водія маршрутки, який збирався їхати у Київ

10 May 2018, 15:02

Нетверезого водія маршрутного таксі виявили патрульні в Андрушівці Житомирської області.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«10 травня, під час відпрацювання в рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Перевізник» у місті Андрушівка працівники відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Житомирській області виявили водія, котрий керував транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння. Відповідно до результатів освідування (0.6 проміле) на правопорушника складено адміністративний протокол за керування маршрутним транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння», - йдеться у повідомленні.

Відео патрульної поліції

Речник патрульної поліції Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що маршрутка мала їхати на Київ.

«Зафіксували правоохоронці порушення близько 8-ї години ранку. За їх словами, водій вигрузив пасажирів і вже набирав інших, коли поліцейські помітили, що у нього є ознаки алкогольного сп’яніння. Водій маршрутного таксі погодився пройти освідування у медичному закладі, де і підтвердився факт сп’яніння. Наскільки мені відомо, ця маршрутка мала їхати у Київ», - розповів Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, з 20 квітня 2018 року на території України розпочалося проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник». Патрульна поліція Житомирської області зверталася до громадян, які стали свідком порушення правил дорожнього руху водіями маршруток, повідомляти про такі факти по спецлінії 102.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк Андрушівка маршрутка патрульні перевізник  
Матеріали по темі