Влада

Житомирська міська рада підтримує акції на захист «традиційних сімейних цінностей»

11 May 2018, 14:19

У неділю житомирян запрошують взяти участь у святковій програмі та пройтися ходою центральними вулицями міста в рамках відзначення у Житомирі Свята Сім’ї. Сьогодні, 11 травня, в прес-центрі за участі секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж та представників Ради християнських церков та представників громадський організацій-співорганізаторів відбулася прес-конференція щодо проведення заходів з нагоди відзначення Міжнародного Дня сім’ї у Житомирі.

Про це повідомляє сайт міської ради.

«Із 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. Свято було засноване з метою звернутиособливу увагу на проблеми сім’ї, як базового осередку суспільства. У багатьох країнах в День сім'ї проводяться різноманітні просвітницькі заходи. Житомир не є винятком. Цього року на житомирян чекає насичена програма під гаслом: «Щаслива родина – тато, мама, дитина». Запрошуємо житомирян та гостей міста з 11 до 13 травня долучитись до заходів з нагоди Міжнародного дня сім’ї. На гостей свята очікують семінари, сімейне містечко, конкурси, вуличні фестивалі, а також концерт», - сказала Наталія Чиж.

У прес-релізі організаторів, який розповсюджує прес-служба міської ради, громаду закликають активно долучатися, «адже сьогодні інститут традиційної сім’ї, де ключовими особами є чоловік та жінка, в Україні, під загрозою».


Як повідомляв Житомир.info, 18 червня минулого року в Києві пройшов «Марш рівності», серед учасників якого були й житомиряни.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сім'я Чиж церква  
Матеріали по темі