Місто

​Бойові побратими про житомирянина Сергія Горбача: Він міг дати фору багатьом молодим

15 May 2018, 16:43

У вівторок, 15 травня, на Смолянському військовому кладовищі в Житомирі попрощались із бійцем 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Сергієм Горбачем. Військовослужбовець ще в 2014 році пішов добровольцем на фронт. Виконував бойові завдання в Луганській області.

Через погіршення стану здоров’я Сергій Горбач потрапив до Львівського військового шпиталю, переніс кілька операцій. Спочатку лікарі прогнозували видужання, однак після другої операції стан військового швидко погіршився, і вранці 12 травня чоловік помер. У Сергія Горбача залишились дружина та донька.


За словами бойових побратимів, які прийшли провести товариша в останню путь, Сергій Горбач повністю відповідав девізові воїнів-десантників «Відвага, Сила, Честь!».

«Людиною він був хорошою. Я з ним познайомився десь два роки тому, хоч в армії служу вже п’ять років. Нічого поганого сказати про нього не можу. В основному у нас були молоді хлопці, а Сергій вже був трішки старшого віку. Але навіть на свій вік він міг дати фору багатьом молодим. Хороший був чоловік», - розповів бойовий побратим Сергія Горбача Ярослав Шеремета.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 12 травня у Львівському шпиталі помер боєць житомирської 95-ї бригади Сергій Горбач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО військовий Горбач похорон кладовище 
Матеріали по темі