Економіка

​Голова Житомирська ОДА збирається «вивести» Регіональний форум на всеукраїнський рівень

17 May 2018, 09:25

Житомирська область робитиме все можливе, щоб у 2019 році Регіональний форум став Всеукраїнським.

Про це на економічному дискусійному клубі під час I Регіонального форуму в Житомирі 16 травня сказав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, - повідомляє прес-служба ОДА.

«Сьогодні, проходячи повз експозиції тематичних виставок, шкодую, що тільки цього року ми розпочали проводити такий захід. А для того, щоб про наші можливості знали в Україні та світі, потрібно виводити форум з регіонального значення на всеукраїнський рівень. Цю задачу ми для себе вже поставили і наступного року будемо все для цього робити», – сказав Ігор Гундич.

Зі слів голови ОДА, у 2017 році сума прямих іноземних інвестицій у Житомирську область сягнула 2,5 мільйона доларів.

«Житомирщина має перспективи і вони досить потужні. Нашій області вже довіряють свої інвестиції 50 країн світу. Лише у минулому році сума прямих іноземних інвестицій сягнула понад 2,5 млн дол США. Сьогодні ж ми демонструємо можливості області, пріоритетні напрямки, у яких ми вже маємо конкретні результати. Наша мета сьогодні – показати, що ми можемо, на що ми здатні, які є пріоритетні напрямки. І ми продемонстрували це нашим іноземним гостям та бізнес-партнерам. Тому сподіваюся, що форум дасть можливість залучити більше інвестицій в область», – сказав Ігор Гундич.

Участь в економічному дискусійному клубі взяли голова облради Володимир Ширма, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Молдова в Україні Руслан Болбочан, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Ордабаєв Самат, представники інвестиційних компаній.

Нагадаємо, що у Житомирі стартував І Регіональний форум "Житомирщина - територія можливостей", в рамках якого підприємства та організації Житомирщини представляють можливості області на 6 виставках.

З детальним планом заходів форуму можна ознайомитись ТУТ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Регіональний форум інвестиції  
Матеріали по темі