Місто

Житомиряни навколішки проводжали загиблого в зоні ООС морського піхотинця Дмитра Рудя

18 May 2018, 16:57

У житомирському Свято-Михайлівському кафедральному соборі 18 травня прощалися з матросом 503-го окремого батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти Дмитром Рудьом, який загинув 16 травня 2018 року в районі проведення операції об’єднаних сил поблизу населеного пункту Талаківка Донецької області. Провести 20-річного юнака в останню путь прийшли більше сотні житомирян.

Хлопець був сиротою і його вихованням займались бабуся та дідусь. В дитинстві та юності він відвідував недільну школу при Свято-Михайлівському кафедральному соборі.


«Він був світлим, добрим, розумним, товариським. Його дитинство пройшло при храмі. Його виховував дідусь, але вкладаючи і подаючи свій власний приклад поведінки. Сьогодні ця біда торкнулась кожного з нас, це горе, яке трапилось із ним. Всі ми сьогодні тут у такому сумі, але з надією на те, що в Україні буде мир», - розповіла координатор молодіжки Свято-Михайлівського кафедрального собору сестра Надія Юшкевич.

«Він був дуже хороший хлопець. Я його знаю недовго, десь рік, але він настільки хороший, що дуже тяжко його відпускати. До цих пір не віриться, що його немає. Ми вчора про це дізнались і це дуже тяжко пережити. Він був у відпустці, п’ять днів тому він тільки поїхав. Ми його провели і вчора дізнались, що його немає», - сказала подруга Дмитра Олександра Купневич.

Нагадаємо, 17 травня на позачерговій сесії міської ради мер Сергій Сухомлин повідомив, що напередодні у зоні проведення ООС загинув військовий з Житомира Дмитро Рудь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО військовий Дмитро Рудь собор ОСС загинув  
Матеріали по темі