Фоторепортаж

У парку Гагаріна досі фарбують каруселі, на яких житомиряни катаються вже місяць. Фоторепортаж

23 May 2018, 15:27

Як повідомляв Житомир.info, цього року парк культури досить довго готувався до відкриття: атракціони запрацювали не у квітні, як завжди, а на початку травня.

На засіданні міськвиконкому 4 травня начальник КП «Парк» Ігор Леонченко розповідав, що атракціони в житомирському парку Гагаріна та гідропарку пройшли техогляд, після якого їх пофарбували. Однак під час фестивалю «Крила» в парку культури більшість каруселей не була пофарбована, а чи не найгірше виглядали «Веселі гірки» з полущеною фарбою.

У середу, 23 травня, в парку Гагаріна досить багато бажаючих покататися на каруселях, деякі з них досі готують до експлуатації. Біля вищевказаних «гірок» помічений чоловік з пульверизатором і жовтою фарбою.

У будень в парку працює одна каса-будиночок та каса у «Кляксі». Ціни на атракціони минулорічні: 12 гривень для дітей та 20 гривень для дорослих (та дітей на "дорослі" атракціони).

Пограти у теніс можна за 20 гривень (20 хвилин). Поплавати на човні чи катамарані - 45 гривень за годину. Один постріл у тирі коштує 2,50 грн. Автодром та картинги сьогодні не працюють, проте за 30 гривень можна донесхочу лазити мотузковими атракціонами або раз покататися на "Клоуні".

Скільки в минулому році заробило житомирське КП «Парк» на кіосках, мотузкових атракціонах та оренді «Ракушки», читайте тут.

У парку біля дитячих атракціонів - нові скульптури-лебеді. Попкорн біля атракціонів коштує від 25 до 45 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: атракціони каруселі парк КП "Парк"  
Матеріали по темі