Фоторепортаж

​У житомирському парку готують до відкриття атракціони. Фоторепортаж

17 April 2018, 16:07

Попри очікування житомирян, на вихідних 14-15 квітня так і не запрацювали атракціони в парку Гагаріна. У 2017 року парк почав катати 8 квітня.

17 квітня в парку атракціонів працюють люди: метуть, гребуть та зішкрібають фарбу. Зі слів директора КП «Парк» Житомирської міськради Ігоря Леонченка, відкриття атракціонів заплановане на 21 квітня, якщо працівники впораються з підготовчими роботами.

«Я сподіваюся, якщо все добре буде, то запустимо каруселі вже цими вихідними. Є певні проблеми: потрібен техогляд, потрібно покрасити і привезти до ладу. Сподіватимемося, що цими вихідними запустимо, якщо ні – то аж на наступних точно», - розповів Ігор Леонченко у коментарі Житомир.info.

У прес-службі управління Держпраці в Житомирській області Житомир.info повідомили, що перевірка безпеки атракціонів у парку культури і відпочинку запланована на жовтень 2018 року.

Нагадаємо, КП «Парк» не планує збільшувати тарифи у 2018 році, тож ціни на атракціони будуть наступними: 12 грн – дитячі квитки і 20 грн – дорослі.

Скільки в минулому році заробило житомирське КП «Парк» на кіосках, мотузкових атракціонах та оренді «Ракушки», читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира призначив Ігоря Леонченка новим директором КП «Парк» з 11 квітня по 12 жовтня 2018 року, а іншим розпорядженням продовжив з ним контракт до 13 квітня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП "Парк" атракціон  
Матеріали по темі