Влада

​Всі каруселі в житомирських парках пройшли техогляд, але на нові атракціони в міському бюджеті немає коштів

4 May 2018, 11:45

Атракціони в житомирському парку Гагаріна та гідропарку пройшли техогляд, після якого їх пофарбували.

Про це на засіданні міськвиконкому 4 травня повідомив новопризначений директор КП «Парк» Ігор Леонченко.

«Всі каруселі пройшли технічний огляд. Ми трохи затрималися з проходженням ТО, можна було б відкриватися і на Пасхальні свята, але був в. о., ніхто не хотів брати відповідальність», - пояснив Ігор Леонченко.

Мер запитував про готовність душових в гідропарку: керівник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов повідомив, що підрядник обіцяє за два тижні все встановити.

Цікавилися члени виконкому й оновленням атракціонів в парку, бо щорічне фарбування не робить їх новішими.

«Ми вирішили звернути увагу на гідропарк, бо там набагато більше людей влітку буває. Два тижні тому я був у Вінниці на заводі, який виготовляє атракціони – колесо огляду, «американські гірки» - і поставляє їх по всьому світу. Атракціон «американські гірки» коштує близько 10 тис. доларів, термін виготовлення 10 місяців, його окупність, за словами виробника, близько року. Можливо, є інвестори, бізнес, який готовий встановити ці атракціони, бо з міського бюджету ми цього зробити не зможемо, можливо, наступного року», - пояснив мер Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, попри очікування житомирян, у квітні 2018 року атракціони так і не запрацювали, їх фарбували та готували до відкриття. У 2017 році парк почав катати 8 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: каруселі атракціони Леонченко  
Матеріали по темі