Економіка

​У колишньому тракторному парку в Бердичівському районі виявили 2,5 тонни алкогольного фальсифікату

25 May 2018, 13:34

На Житомирщині прокуратура спільно з податківцями викрила підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю.

Про це 25 травня Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Бердичівського району в приміщенні колишнього тракторного парку організовано підпільний цех з незаконного виготовлення підакцизних товарів. У п’ятницю, 25 травня 2018 року, прокуратурою області спільно із податковою міліцією області проведено санкціонований обшук у місці виготовлення алкогольної продукції. За результатами обшуку вилучено 2,5 тисяч літрів спиртовмісної продукції, компоненти та обладнання для її виробництва, а також транспортний засіб», - повідомила прокуратура, яка здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут.

Зараз вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності, досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить податкова міліція області.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році житомирські правоохоронці нейтралізували гуральню, яка працювала в кузові вантажівки і їздила по всій Україні. Вже у 2018-му викрили ділків, які розливали «горілку» та «коньяк», а в іншому місці в ангарах виявили 6340 літрів алкогольного фальсифікату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура фальсифікат алкоголь  
Матеріали по темі