Фоторепортаж

Облаштування набережної житомирської річки Кам’янки та будівництво доріжок досі триває. Фоторепортаж

25 May 2018, 16:07

Біля річки Кам’янка тривають роботи з реалізація проектів бюджету участі, які перемогли ще в 2016 році – «Чиста річка Кам’янка та благоустрій пляжної території» Нелі Кірдун та «Будівництво доріжки з твердим покриттям ФЕМ вздовж річки Кам’янки» Віктора Сахневича.

За словами секретаря міської ради Наталії Чиж, були проблеми з фінансуванням цих проектів і є складність рельєфу, але до другої половини червня роботи мають бути завершені.

25 травня навіть у обідній час та спеку роботи біля Кам’янки тривають. У порівнянні з початком грудня минулого року територія вкладеної плитки трохи збільшилася, на сходах до річки з'явилися перила.

Нагадаємо, реалізацію проекту-переможця бюджету участі 2016 року «Чиста річка Кам’янка» розпочали в липні 2017 року. 17 жовтня Житомирська міська рада уклала договір з приватним підприємцем Віталієм Можаровським на будівництво пішохідного та веломаршруту вздовж річки Кам’янка. В листопаді 2017 року міська рада повідомляла, що до 20 грудня планують завершити облаштування набережної річки Кам’янки. На той час зі180 метрів схід, які слугуватимуть спуском до річки Кам’янки, було збудовано 120, із запланований 800 метрів плитки було прокладено понад 300 метрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі набережна Кам'янка  
Матеріали по темі