Влада

У Житомирі відібрали проектні пропозиції щодо реконструкції водонапірної вежі

3 June 2018, 13:48

У Житомирі відібрали проектні пропозиції внутрішнього простору водонапірної вежі та прилеглої території.

Про це 2 червня на сторінці у Facebook написали у групі «Водонапірна Вежа». Головний архітектор Житомира Юрій Безбородов зазначив, що ці проекти будуть представлені на «Майстерні міста».

«Відібрані проекти (бо є такі, що не пройшли у фінал) будуть роздруковані та представлені на «Майстерні міста», та у інших локаціях для детального ознайомлення… Внутрішній простір є наміри реалізовувати ще у цьому році. Трансформацію прилеглих територій - у наступному», - поінформував Юрій Безбородов.

З більш детальною інформацією проектів можна ознайомитися тут

Нагадаємо, станом на 8 травня 2018 року конкурсний комітет отримав 6 пропозицій щодо реконструкції водонапірної вежі у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року виконком одноголосно підтримав проведення закритого конкурсу з реконструкції дизайну внутрішнього простору будівлі житомирської водонапірної вежі та розвитку прилеглої території. У вересні 2017 року жителі міста мали можливість обрати один із трьох проектів для облаштування громадського простору у місті в рамках програми «Інтегрований розвиток міст в Україні»: більшість підтримала створення культурно-туристичного центру в історичній будівлі колишньої водонапірної вежі на вул. Пушкінська, 24. Директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця розповідав, що німецька урядова компанія GIZ зобов’язується дати на реалізацію проекту 50 тис. євро, а Житомирська міська рада зобов’язується виділити з міського бюджету не менше 51 тис. євро.

Також головний архітектор Житомира розповідав, як перетворення водонапірної вежі торкнеться роботи прилеглих кафе.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Безбородов проект водонапірна вежа  
Матеріали по темі