Події

Неподалік Житомира Renault зіштовхнувся з Ford та наїхав на бетонну огорожу, серед травмованих – дитина

4 June 2018, 12:13

Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 червня близько 18.40 на 11 км автодороги Житомир-Могилів-Подільський, в с. Сінгурах.

Про це 4 червня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області

«За попередньою інформацією водій автомобіля Ford Sierra, 32-річний житомирянин, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем Renault Master, що рухався у попутному напрямку. У результаті Renault, яким керував 43-річний житель Житомира, здійснив наїзд на бетонну огорожу. Унаслідок ДТП травми отримали обидва водії та були доставлені до міської лікарні. Також тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла отримав 12-річний пасажир Renault, його було госпіталізовано до обласної дитячої лікарні. Пасажирку цього ж транспортного засобу, 42-річну житомирянку з травмами госпіталізували до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили правоохоронці.

Поліція звертається до водіїв: суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Березина, Житомирського району, 23 травня зіштовхнулися вантажівка МАN та мікроавтобус Volkswagen LT. Двох громадян було госпіталізовано до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сінгури ДТП поліція рено форд  
Матеріали по темі