Події

На дорогах у Житомирській області трактор зіштовхнувся з мотоциклом, а скутер з велосипедистом

14 June 2018, 12:09

У Житомирській області в одному з випадків дорогу не поділили тракторист та мотоцикліст, в іншому – зіткнулися скутерист та велосипедист.

Про це 14 червня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«13 червня близько 19.00 у смт Гришківцях водій трактора «МТЗ-80», 46-річний місцевий житель, здійснював маневр розвороту. У цей час керманич мотоцикла «Ява», 23-річний бердичівлянин, який рухався у попутному напряму, здійснив з ним зіткнення. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому руки, забоїв та саден. Йому було надано медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

«14 червня о 5.00 на вул. Бистрицькій в Бердичеві водій скутера Honda Vesta, 34-річний бердичівлянин, скоїв наїзд на велосипедиста, 79-річного місцевого жителя. У результаті ДТП скутерист був шпиталізований до міської лікарні з переломом ноги, забоями та саднами. А у велосипедиста лікарі діагностували вивих плеча та множинні садна. Йому надали медичну допомогу. Нині за обома фактами поліцейські проводять відповідні перевірки», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня на автодорозі Київ-Чоп, у с. Мартинівці Пулинського району Житомирської області Opel на пішохідному переході збив велосипедиста, пенсіонер загинув на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Бердичів Гришківці  
Матеріали по темі